Кошик
1076 відгуків
ХозОПТ
+380 (50) 617-57-77
+380 (67) 575-53-44

Автоклав (Харків синій) електро 30л з терморегулятором

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

4 495 ₴

Показати оптові ціни
+380 (50) 617-57-77
  • +380 (67) 575-53-44
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Автоклав (Харків синій) електро 30л з терморегулятором
Автоклав (Харків синій) електро 30л з терморегуляторомВ наявності
4 495 ₴
+380 (50) 617-57-77
  • +380 (67) 575-53-44
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

АВТОКЛАВ ЕЛЕКТРИЧНИЙ ХАРКІВСЬКИЙ 30 Л

Автоклав призначений для консервування в домашніх умовах м'ясних, рибних та інших продуктів. З його допомогою процес прискорюється в 2-3 рази ( що дозволяє заощадити час і енергоресурси ), при високому режимі термообробки досягаються хороші смакові якості продуктів і загибель хвороботворних бактерій.

Технічні дані :

Місткість – 20 шт -0,5 л банок або 14 шт – 1,0 л банок

Максимальний робочий тиск – 3,5 амт.

Габарити:

Висота ― 600 мм

Ширина – 350 мм

Маса – 21 кг

Потужність – 2,2 кВт

Напруга – 220 Вт

Комплектація

  1. Манометр
  2. Притискний механізм
  3. Циліндричний корпус
  4. Ніпель
  5. Термометр
  6. Кришка
  7. Клапан запобіжний
  8. Гвинт
  9. Паспорт

Для зручності у використанні при пробному пуску необхідно практичним методом виявити похибка терморегулятора щодо спиртового термометра!

Підготовка до роботи:

  1. Встановити манометр
  2. Заповнити на 1/3 стійку термометра машинним маслом і встановити термометр
  3. Укласти на дно автоклава в 2-3 шару щільну тканину ( мішковину, джинс )
  4. Поставити заповнені закатані банки в автоклав . Між рядами і між собою банки нічим не перекладаються.
  5. Банки не повинні мати тріщин та бульбашок повітря в склі, інакше вони будуть лопатися!
  6. Заповнити автоклав водою так щоб верхня банку була покрита шаром 1,5-2,0 см
  7. Закрити кришку, після цього автомобільним насосом створити тиск 1,5 атм. І візуально ( за допомогою мильної піни ) а також на слух перевіряють на герметичність, особливо в місці установки манометра. Герметичність автоклава обов'язкове!

Процес приготування в автоклаві електричному:

Нагріваємо автоклав і стежимо за температурою. Як тільки температура досягла 120 градусів засікають час, і подальший процес варіння триває 15-20хв. За час варіння температура підніметься до 120-125 градусів, а тиск підніметься до 5-7 атм ( залежить від температури та об'єму повітря в автоклаві ) . При не повному завантаженні автоклава тиск нижче. Після повністю вимикають, та автоклав залишають для охолодження до температури 30 градусів. Тільки після остигання через золотник обережно стравлюють повітря і відкривають кришку автоклава!

Рекомендуємо для отримання досвіду роботи з автоклавом зробити пробне консервування 2-3 банки. Умови консервування для будь-яких обсягів завантаження автоклава однакові.

Орієнтовний час стерилізації продуктів в електричному автоклаві:

 

Яловичина – 60 хв

 

Курка – 40 хв

 

Риба – 25 хв

 

Овочі – 15 хв

 

Характеристики

Основні атрибути
Країна виробник Україна
Виробник Харків
Тип Автоклав
Обсяг 30.0 (л)
Джерело нагріву Зовнішній
Місткість (кількість банок)
Банку 0.5 л. 24 (шт)
Банку 1 л. 14 (шт)

 

Основні атрибути
ВиробникХарків
Країна виробникУкраїна
МатеріалВуглецева сталь
Об`єм30 л
СтанНовий
ТипАвтоклав
  • Ціна: 4 495 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner