Автоклав АГ - 20 (Харків синій) газ 20л + подарунок закатка автомат
- В наявності


- +380 (67) 575-53-44
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 18:00 Вівторок 09:00 - 18:00 Середа 09:00 - 18:00 Четвер 09:00 - 18:00 Пʼятниця 09:00 - 18:00 Субота 09:00 - 18:00 Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Харків
- +380 (50) 617-57-77+380 (67) 575-53-44ВадимХарків, Україна+380675755344
АВТОКЛАВ ГАЗОВИЙ ХАРКІВСЬКИЙ 20 Л
Автоклав Харків синій газовий на 20 літрів - це якісний і надійний прилад для консервації продуктів. Він оснащений газовою системою нагріву, яка забезпечує швидке і рівномірне нагрівання всередині камери.
Автоклав має місткість 20 літрів, що дає змогу консервувати велику кількість продуктів одночасно. Кришка автоклава щільно закривається і має кільце ущільнювача, що забезпечує герметичність і збереження консервованих продуктів.
До автоклава додається подарунок - автоматичний закаточний апарат. Цей прилад дає змогу швидко і легко закатувати банки з консервами без необхідності застосування додаткових інструментів.
Автоклав Харків синій газовий на 20 літрів і подарунок у вигляді автоматичного закаточного апарату - це ідеальний вибір для тих, хто хоче зберегти свої продукти протягом тривалого часу без шкоди для їхньої якості.
Автоклав призначений для консервування в домашніх умовах м'ясних, рибних та інших продуктів. З його допомогою процес прискорюється в 2-3 рази (що дає змогу заощадити час і енергоресурси), за високого режиму термообробки досягаються хороші смакові якості продуктів і загибель хвороботворних бактерій.
Технічні дані :
Місткість - 8 шт -0,5 л банок або 5 шт - 1,0 л банок
Максимальний робочий тиск - 3,5 амт.
Габарити:
Висота - 250 мм
Ширина - 350 мм
Маса - 15 кг
Комплектація
- Манометр
- Притискний механізм
- Циліндричний корпус
- Ніпель
- Термометр
- Кришка
- Клапан запобіжний
- Гвинт
- Паспорт
Для зручності у використанні під час пробного пуску необхідно практичним методом виявити похибку терморегулятора щодо спиртового термометра!
Підготовка до роботи:
- Встановити манометр
- Заповнити на 1/3 стійку термометра машинним мастилом і встановити термометр
- Укласти на дно автоклава в 2-3 шари щільну тканину (мішковину, джинс)
- Поставити заповнені закатані банки в автоклав. Між рядами і між собою банки нічим не перекладаються.
- Банки не повинні мати тріщин і бульбашок повітря в склі, інакше вони будуть лопатися!
- Заповнити автоклав водою так, щоб верхня банка була покрита шаром 1,5-2,0 см.
- Закрити кришку, після цього автомобільним насосом створити тиск 1,5 атм. І візуально (за допомогою мильної піни), а також на слух перевіряють на герметичність, особливо в місці встановлення манометра. Герметичність автоклава обов'язкова!
Процес приготування в автоклаві електричному:
Нагріваємо автоклав і стежимо за температурою. Тільки-но температура сягнула 120 градусів, засікають час, і подальший процес варіння триває 15-20хв. За час варіння температура підніметься до 120-125 градусів, а тиск підніметься до 5-7 атм (залежить від температури і об'єму повітря в автоклаві). При неповному завантаженні автоклава тиск нижчий. Після повністю вимикають, і автоклав залишають для охолодження до температури 30 градусів. Тільки після охолодження через золотник обережно стравлюють повітря і відкривають кришку автоклава!
Рекомендуємо для отримання досвіду роботи з автоклавом зробити пробне консервування 2-3 банки. Умови консервування для будь-яких обсягів завантаження автоклава однакові.
Орієнтовний час стерилізації продуктів в електричному автоклаві:
Яловичина - 60 хв
Курка - 40 хв
Риба - 25 хв
Овочі - 15 хв
Характеристики
Основні атрибут |
|
---|---|
Країна виробник | Україна |
Виробник | Харків |
Тип | Автоклав |
Джерело нагріву | Зовнішнє |
Місткість (кількість банок) | |
Банка 0.5 л. | 20 (шт.) |
Банка 1 л. | 10 (шт.) |