Дробалка винограду ручна "ЛАН" з гребеневідділювачем
- В наявності




+380 (50) 617-57-77
- +380 (67) 575-53-44
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 18:00 Вівторок 09:00 - 18:00 Середа 09:00 - 18:00 Четвер 09:00 - 18:00 Пʼятниця 09:00 - 18:00 Субота 09:00 - 18:00 Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Харків
- +380 (50) 617-57-77+380 (67) 575-53-44ВадимХарків, Україна+380675755344
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Інформація для замовлення
Дробалка призначена для отримання мозги з винограду, будь-яких сортів, з відділенням гребеня.
Дроблення здійснюється валками спеціальної форми, що виключає пошкодження виноградної кісточки, утворюючи якісний матеріал для подальшого приготування соку або вина.
Під час роботи дроблячки, виноград, що потрапив у бункер (1), подрібнюється валками (8) і потрапляє на сито (7). Переміщуючись по всій довжині сита, просівається в ємність для збирання мези. Водночас гребені виштовхуються за межі дроблення валом гребеневиробника (6).
Дробалку також можна використовувати для перероблення ягід
Параметри | Характеристики |
---|---|
Діаметр вальців | 100 мм |
Максимальна продуктивність* | 700-800 кг/год |
Об'єм бункера | 55 л |
Тип керування | Ручний |
Габаритні розміри | 1300х465х635 |
Вага, кг, не більш ніж | 26 |