Кошик
1090 відгуків
ХозОПТ
+380 (50) 617-57-77
+380 (67) 575-53-44

Автоклав електричний маленький 0,5л-10 банок або 1,0л-6 банок

  • В наявності

4 150 ₴

+380 (50) 617-57-77
  • +380 (67) 575-53-44
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Автоклав електричний маленький 0,5л-10 банок або 1,0л-6 банок
Автоклав електричний маленький 0,5л-10 банок або 1,0л-6 банокВ наявності
4 150 ₴
+380 (50) 617-57-77
  • +380 (67) 575-53-44
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Автоклав електричний Харківський 20 л

 

Автоклав призначений для консервування у домашніх умовах м'ясних, рибних та інших продуктів. З його допомогою процес прискорюється в 2-3 рази (що дозволяє заощадити час та енергоресурси), при високому режимі термообробки досягаються хороші смакові якості продуктів та загибель хвороботворних бактерій.

Технічні дані :

Місткість - 0.5 л-12 банку., 1 л.-5 банок

Максимальний робочий тиск – 3,5 амтівки.

Габарити:

Висота - 530 мм

Ширина — 350 мм

Маса – 15 кг

Потужність – 2,2 кВт

Напруга — 220 Вт

Комплектація автоклаву :

  1. Манометр
  2. Притискний механізм
  3. Циліндричний корпус
  4. Ніпель
  5. Термометр
  6. Кришка
  7. клапан запобіжний
  8. Гвинт
  9. Паспорт

Для зручності використання при пробному пуску необхідно практичним методом виявити похибку терморегулятора щодо спиртового термометра!

Підготовка до роботи:

  1. Встановити манометр
  2. Заповнити на 1/3 стійку термометра машинним маслом та встановити термометр
  3. Укласти на дно автоклава в 2-3 шари щільну тканину (мішковину, джинс)
  4. Поставити заповнені закатані банки в автоклав. Між рядами та між собою банки нічим не перекладаються.
  5. Банки не повинні мати тріщин та бульбашок повітря у склі, інакше вони будуть лопатися!
  6. Заповнити автоклав водою так, щоб верхня банка була покрита шаром 1,5-2,0 см.
  7. Закрити кришку, після цього автомобільним насосом створити тиск 1,5 атм. І візуально (за допомогою мильної піни) і на слух перевіряють на герметичність, особливо в місці установки манометра. Герметичність автоклава є обов'язковою!

Процес приготування в автоклаві електричному :

Нагріваємо автоклав і стежимо за температурою. Як тільки температура досягла 120 градусів засікають час, і подальший процес варіння триває 15-20хв. За час варіння температура підніметься до 120-125 градусів, а тиск підніметься до 5-7 атм (залежить від температури та об'єму повітря в автоклаві). При неповному завантаженні автоклава тиск нижче. Після цього повністю вимикають, і автоклав залишають для охолодження до температури 30 градусів. Тільки після остигання через золотник обережно стравлюють повітря та відкривають кришку автоклаву!

Рекомендуємо для здобуття досвіду роботи з автоклавом зробити пробне консервування 2-3 банки. Умови консервації для будь-яких обсягів завантаження автоклава однакові.

 

Орієнтовний час стерилізації продуктів в електричному автоклаві :

Яловичина – 60 хв

Курка – 40 хв

Риба – 25 хв

Овочі – 15 хв

Основні атрибути
ТипАвтоклав
  • Ціна: 4 150 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner